Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bank, biztosítás képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Bank, biztosítás - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Bank, biztosítás
Keresés
Találatok száma - 11 db
A bankbetétről általában

A bankbetétről általában

Figyelem! Már elmúltak azok az idők, amikor csaknem egyetlen pénzintézetnél volt lehetőség pénzünk befektetésére, és ebből reméljünk egy szerény profitot. Ezért lehetősége nyílik arra, hogy az Önnek legjobban megfelelő pénzintézetet megtalálja. A reklámok és hirdetések 'nagyszerű ajánlatai' mögött mindig ott vannak az apró betűs részek, melyeket elfelejtenek elmondani.

A biztosítás fajtáiról

A biztosítás fajtáiról

Klasszikus értelemben az életbiztosítás olyan szerződés, amelyben a biztosítási esemény a biztosított halála, vagy meghatározott időpont - életkor, nyugdíjba vonulás, stb. - elérése. A gyakorlatban azonban az életbiztosítási konstrukciók sokszor nem csak életbiztosítási, hanem további beépített elemeket, jellemzően betegség-, illetve balesetbiztosítási elemeket is tartalmaznak. Tágabb, köznapi értelemben az életbiztosítás a biztosított életében bekövetkező eseményekhez, elsősorban halálhoz, vagy a szerződésben meghatározott más eseményhez - életkor elérése, házasságkötés, gyermekszülés, nyugdíjazás stb. - kapcsolódik.

APRIL - Családi védelem és munkanélküliség biztosítás!

APRIL - Családi védelem és munkanélküliség biztosítás!

Az APRIL, Franciaország vezető biztosítási és bróker csoportja, már több, mint 20 éve nyújt védelmet a családoknak. 31 országban van jelen, és kb. 3 millió ügyfelet biztosít világszerte. Az APRIL 2008 óta van jelen Magyarországon az APRIL CEE Development Kft.-n keresztül. Minőségi, innovatív termékkínálatával célja, hogy gyorsan köthető, egyszerű, rugalmas biztosítási megoldásokat kínáljon a felelősen gondolkodó családfenntartóknak a családot veszélyeztető legfontosabb kockázatokra. A kedvező díjfekvésű, személyre szabott biztosításaival, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásával az APRIL hosszútávon elkötelezett, hogy megvalósítsa és fenntartsa a magyar piacon is az általa képviselt minőséget. Jelenleg a magyar piacon az APRIL CEE Development Kft. kínál egyedül önálló Munkanélküliség Biztosítási szolgáltatást. Az új, sok újdonságot és ügyfélbarát megoldást kínáló Családi Védelem kockázati életbiztosítását pedig 2009. decemberben vezette be a magyar piacra.

Gyermek megtakarítás

Gyermek megtakarítás

A gyermek megtakarítás tanácsadó segít kiszámítani, hogy a szülőknek mekkora összegeket kell havonta félretenniük ahhoz, hogy gyermekük biztosan elérhesse célját. A pénzügyi tervezés folyamatában az első lépés, hogy meghatározzuk a konkrét célokat. Ezeket tudnunk kell, hogy mekkora kiadással fognak járni, és mikor. A gyermek megtakarítás tervezése olyan szempontból könnyű, azaz inkább előre determinált, hogy pontosan tudjuk, hogy gyermekünk mikor végzi el a középiskolát, azaz mikorra lehet szükségünk a tandíjat fedező összegre. A különböző előtakarékosságok között laikus szemmel nem sok a különbség, de egy rossz megtakarítás akár a gyermek vagyonának jelentős részét is lemorzsolhatja, hiszen rengeteg az apró , rejtett költség. A gyermek megtakarítás tanácsadás online segít a szülőknek, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki gyermekük jövőjéből.

Kereskedelmi bankok működése

Kereskedelmi bankok működése

Az oldal közérthetően és kellő részletességgel mutatja be a bankok működését. Különös tekintettel arra a részre, hogy a bankok az ügyfelei közreműködésével milyen módon sokszorozzák fel a számlapénzt. A pénzteremtés során a kereskedelmi bankok korlátozott mennyiségű hitelt bocsáthatnak ki a hitelfelvevőknek. A hitelfelvevők által felvett pénz visszakerül a bankba és azt a bank újra kölcsönadhatja. Ennek a körfolyamatnak a során a kereskedelmi bankok hitel és betétállománya felsokszorozódik. Ha szeretne többet megtudni a bankok működéséről, akkor itt megteheti.

Korrekt baleseti kártérítés

Korrekt baleseti kártérítés

Kevesen tudják, hogy a közúti balesetben súlyos sérülést szerzett károsultak valójában mekkora kártérítésre jogosultak! Talán Ön sincs ennek nagyságrendjével pontosan tisztában! Ha Ön ráadásul érintett ebben a kérdésben, akkor biztosan ki fog nyílni a zsebében a bicska, ha megtudja, mennyit spórolt Önön a károkozó kötelező biztosítója! Nos - ezen a honlapon segítségére leszek abban, hogy kiderítsük, tehetünk-e még valamit a spórolós biztosítók bukszájának megnyitásáért! Sőt! Ha tehetünk, akkor segítő kezet nyújtok ebben, ha Ön is akarja!

Melyik bankban fektessek be?

Melyik bankban fektessek be?

Pénzed és időd alapján megtudod, melyik bankban érdemes most pénzt elhelyezni! A Prosperal egy közösen szerkesztett kérdés-válasz oldal, ahol pénzügyi kérdésekről beszélgethetsz, különböző ingyenes eszközöket találsz hitellel, befektetésekkel kapcsolatban, illetve ingyenes és kötelezettségmentes személyes pénzügyi tanácsadást kérhetsz.

Mibe fektessek a válságban?

Mibe fektessek a válságban?

A bankbetétek aktuális kamatait általában a jegybanki alapkamat környékén határozzák meg a bankok. A mostani, 11,5 százalékos alapkamat különösen jó táptalajt biztosít a kedvező kamatoknak, ráadásul a hitelválság egyik jellemzője, hogy a bankok egymás közötti hitelezése megszűnt, tehát a kisbefektetők pénzét jó kamatozású betétekkel igyekeznek becsábítani a pénzintézetek.

Pénzszerző

Pénzszerző

A Pénzszerző portálon az ügyfeleknek lehetőségük van több paraméter alapján szűrni az adatbázisban szereplő közvetítők ajánlatait, hogy könnyebben ráakadjanak a számukra leginkább megfelelő tanácsadóra. Mindez közvetítői szempontból nagyobb hatékonyságot, azaz adott megkeresésszámra vetítve több üzletkötést eredményez. Amennyiben szeretné, hogy az Ön ajánlata is megjelenjen a releváns keresések találatai között, nem kell mást tennie, mint közvetítőként regisztrálni és megfizetni a kedvező előfizetési díjat.

Hirdetés
Professzionális befektetés - Premium banking

Professzionális befektetés - Premium banking

A premium banking szolgáltatások a legjobb opció az olyan személyeknek, akik kockázatkerülő stratégiával szeretnék megóvni pénzük értékét. Kiknek ajánlott a prémium bankingben található befektetési alap? Legfőképp olyanoknak, akik minimum öt millió forintnyi megtakarítással rendelkeznek. Olyan , amire nincs napi szinten szükségük. A Concorde kettő évtizedes tapasztalata alapján ezt a premium banking szolgáltatást tartja a legoptimálisabb megoldásnak. Az oldalon többet is olvashat a prémium bankingról.

Profit a biztosításból

Profit a biztosításból

A családfenntartóknak el kell gondolkodni azon, hogy ha velük történik valami végzetes, akkor a család hogyan tudja folytatni az életet? Ki neveli fel a gyerekeket, ki fizeti a taníttatásuk költségeit, ki törleszti a hitelt? Az életbiztosítás jó válasz ezekre a nehéz kérdésekre. Elterjedt nézet, hogy egy stabil egzisztenciájú családban a jövedelmet szerző családtagoknak olyan életbiztosítást célszerű kötniük, amelynek haláleseti kifizetése eléri az érintett éves netto jövedelmének 5-8-szorosát. A hátramaradottak így elkerülhetik az anyagi összeomlást tragédia esetén.

Tuti menü