Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Befektetés és profit képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Befektetés és profit - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Befektetés és profit
Keresés
Találatok száma - 14 db
A bankbetéttől a befektetési aranyig

A bankbetéttől a befektetési aranyig

Ahhoz, hogy valaki eredményes befektető legyen, folyamatos, friss és részletes adatokkal kell rendelkeznie. Ez ma már a legegyszerűbb részvénybefektetések kapcsán is nagyon komoly adattömeget jelent. Meg kell tehát tanulni, hogy állitson fel az ember fontossági sorrendet a hírek között, hogyan rendszerezze őket, milyen szisztéma alapján vonjon le belőlük következtetéseket.

Alapfogalmak a befektetésről, profitról

Alapfogalmak a befektetésről, profitról

Imádom ezt a területet! Hogyan is zajlik ma a befektetés Magyarországon? Jelentős pénzünk áll helyi instrumentumokban, úgymint ágyneműs szekrény, befőttes üveg. Nem kis összeg amortizálódik - nagy biztonság mellett - a bankszámlákon. S jó ha le van kötve legalább! A magyar lakosság 1-3 százaléka fektet be közvetlenül a tőzsdén. A biztosításokon keresztül viszont 30-40% érintett a tőzsdei befektetésekben és az így realizálható profitban!

Államtitok

Államtitok

Tízb˜l nyolc magánbefektet˜ számára a megtakarítások kamatoztatásakor fontosabb a biztonság, mint a magas profit. Európában a megkérdezettek 40 százaléka, az Egyesült Államokban közel minden második megtakarításokkal rendelkez˜ válaszadó bankbetétbe fektet. A magyarok 75 százaléka sem bankbetétben, sem egyéb befektetési eszközben nem tart pénzt. A többségnek nincs is mit: 2 százalék a legalább hétmillió forint megtakarítással rendelkez˜k aránya.

Arteusarany - befektetési arany

Arteusarany - befektetési arany

Az arany és az ezüst olyan különleges befektetési instrumentum, amely nem valakivel szembeni követelést testesít meg, így értékét nem a kötelezett teljesítménye, helyzete határozza meg. Az Arteus Capital lehetőséget nyújt magánszemélyeknek, cégeknek, alapítványoknak, intézményeknek, hogy megtakarításaikat nemesfémbe fektessék. Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan biztonságos és likvid befektetési arany, befektetési ezüst lehetőséget biztosítsunk, amely a személyes vagyonuk értékállóságát garantálja. Hívjon minket, és kérje munkatársunk segítségét aranybefektetéseinkkel kapcsolatban!

Befektetés Neked és a jövődnek

Befektetés Neked és a jövődnek

Befektetés ajánlatokat szeretnél találni, de nem tudod hogy hol keresd? A különböző befektetések között nem tudsz eligazodni? Mindenhonnan hallod a jobbnál jobb befektetés tippeket, de nem tudod hogy melyik mellett dönts? Nos, akkor a legjobb helyen jársz. Oldalunkat azért hoztuk létre hogy Neked ne kelljen ezzel a problémával foglalkoznod. Cégünk felkészült szakemberei, akik nap mint nap foglalkoznak a befektetés alakulásával kapcsolatos hírekkel, történéseivel és ismerik az aktuális információkat a témában elvégzik a munkát helyetted.

Fehér holló a magyaroknál a befektetés

Fehér holló a magyaroknál a befektetés

Magyarországon a lakosság 75 százalékának nincs pénzügyi megtakarítása, 11 százalék bankbetétbe, 10 százalék életbiztosításba fektet, a részvényekbe illetve részvényalapokba 1-1 százalék - mondta Kozák Ákos, a GfK Hungária ügyvezető igazgatója pénteken, a most elkészült nemzetközi Befektetési Barométer eredményeit ismertetve.

Ne rohanj fejjel a falnak!

Ne rohanj fejjel a falnak!

Minek vezetne több banknál különböző értékpapírszámlát egy jól diverzifikált portfolióért, amikor a következőkre is lehetősége van: Egyetlen értékpapírszámlán, interneten keresztül vásárolhatja/adhatja el befektetési alapjait. Segítségünkkel 400 különféle, nagymúltú alapkezelő (Allianz, Templeton, Credit Suisse stb..) befektetési alapjából válogathat. Nemcsak az átlagosnál kedvezőbb díjakkal érheti el ezeket a befektetéseket, hanem segítséget kaphat az éppen aktuális piaci helyzetnek megfelelő portfolió kialakításához, így a legmagasabb profit eléréséhez.

Offshore cégalapítás

Offshore cégalapítás

Manapság sajnos elterjedt tévhit, hogy az offshore cégek illegális formában működnek, az offshore cégalapítás nem legális formája az adóoptimalizálásnak. Sokan az offshore hallatán a pénzmosásra asszociálnak. Az adóterhek lecsökkentése az Ön érdeke, nem azoké, akik Ön helyett akarják elkölteni a pénzét. Logikus, hogy Ők az offshore cégalapítás ellen vannak. Nem is lehetne jobb szemléltetése az Offshore legalitásának bizonyítására, mint az, hogy az USA-ban és az EU-ban is lehet legálisan ilyen státussal bíró céget alapítani.

Pénztan

Pénztan

A megtakarítások esetében a legkézzelfoghatóbb, hogy az elszalasztott profit az mekkora veszteség. Tudja Ön, hogy megtakarításait, befektetéseit az idősíkon több kategóriába kell osztani és az egyes kategóriákhoz kell megválasztani a legjobb eredményt hozó megoldást? Kíváncsi rá hogyan?

Hirdetés
Portfólió Money

Portfólió Money

A Portfolio Money Zrt. bankoktól és biztosítóktól független, pénzügyi tanácsadásra és termékközvetítésre alapított társaság. Elsődleges célunk, hogy jelentős szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadóinkon keresztül minden pénzügyi kérdésére választ adjunk, illetve a felmerült igényeihez legjobban illeszkedő terméket kiválasszuk legyen szó akár hitelről, biztosításról vagy befektetésről. Szakértőink segítségével gyors és professzionális kiszolgálásban részesül, egyszerre tekintheti át a teljes piaci kínálatot, rengeteg időt takarít meg a banki-biztosítói ügyintézés átadásával.

Tőzsdéből milliomos

Tőzsdéből milliomos

Érdekel a tőzsde világa, de nem tudod, hogyan kezd el? A tőzsdén az első kereskedéshez olyan lehetőséget ajánlott választani, amellyel az elejétől kezdve rendszeres profit érhető el. Az iránykereskedés mellett van egy másik módszer is, amely kisebb kockázattal hozza a bevételeket. Az iránysemleges kereskedés egy sokkal nyugodtabb kereskedési forma, mert itt nem kell eltalálni az adott termék árfolyamváltozásának az irányát a sikeres kereskedéshez. Az opciókereskedési stratégia néhány hónap gyakorlást követően élesben is bevethető. Ha kisebb kockázattal szeretnél befektetni a tőzsdén, akkor az opciókereskedési stratégia biztos út a sikerhez.

TőzsdeGuru oldala

TőzsdeGuru oldala

Szeretné megtudni milyen módon lehet pénzt keresni a tőzsdén? A banki kamatokat többszörösen meghaladó folyamatos haszon érhető el iránymentes kereskedéssel. Az opciókereskedési stratégia használatával a legtöbb kereskedési stratégiával ellentétben nem fontos eltalálni az adott termék árfolyamváltozásának az irányát a profitos kereskedéshez. Ha komolyan érdekli a tőzsde világa, ahol már az elején pénzt szeretne keresni profitos kereskedési stratégiával, a magas kockázat helyett inkább a kevésbé kockázatos megoldást keresi, szívesen tanulna a tőzsdén aktívan kereskedő oktatótól, aki a tőzsdét nem csak oktatja, akkor ideje, hogy belevágjon.

Túlzó profitálók - Lehúzda

Túlzó profitálók - Lehúzda

Hát, igen. Vannak, akik túlzásba viszik a profit termelését, és átesnek a másik ló túlsó felére. Ők azok, akik azon agyalnak szünet nélkül, hogy hogyan tudnák lehúzni embertársaikat. Ez az oldal azért jött létre, hogy segítsünk egymásnak elkerülni őket, de nagy ívben! Szerkessze Ön is ezt a gyűjteményt, akadályozzuk meg a lehúzókat együtt a további garázdálkodásaikban!

Világgazdaság - befektetési lehetőségek

Világgazdaság - befektetési lehetőségek

Naponta frissülő hírözön a témában! Minden hasznos információ, amely befolyásolja, hová tegyük pénzünket! Mit érdemes venni, mit kell eladni, adott pillanatban miből várható a legmagasabb profit, mi a várható trend, mire ügyeljünk! Minden, amit tudnunk kell a világpiacról!

Tuti menü