Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Befektetési alapkezelők képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Befektetési alapkezelők - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Befektetési alapkezelők
Keresés
Találatok száma - 15 db
Access Befektetési Alapkezelő Zrt.

Access Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az Access Befektetési Alapkezelő magas hozamokkal honorálja ügyfelei bizalmát. Az elmúlt években az alapkezelő által menedzselt Access Pénzpiaci Befektetési Alap folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtott a hazai befektetési alapok között. Szakmailag kiválóan felkészült csapatunk az ügyfeleink befektetési portfolióját képező befektetési jegyek árfolyamértékét, a mögöttük szereplő értékpapír portfóliókat folyamatosan figyelemmel kíséri, s azt a mindenkori piaci viszonyoknak, illetve a jövőbeni kilátásoknak megfelelően alakítja. Ezáltal valamennyi ügyfelünk biztonságban tudhatja megtakarításait anélkül, hogy folyamatosan értékpapír-piaci, gazdaságpolitikai hírek, előrejelzések követésével, értékelésével kellene foglalkozniuk. Az Access által kezelt vagyon tömege révén hatékony portfolió menedzsment valósítható meg, amely által az egyéni befektetők kockázata, valamint költségei egyaránt csökkennek. A helyes eszközallokáció igen összetett, időigényes feladat. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakértők - alapkezelők - feladata a rendelkezésre álló információ áradatból kiválasztani a jelentőseket, értékelni őket és a befektetések összetételét ezen információknak megfelelően változtatni.

Biggeorge's-NV Alapkezelő

Biggeorge's-NV Alapkezelő

A Biggeorge's-NV cégcsoporthoz tartozó Biggeorge's-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2005. novemberében alakult, határozatlan időre, míg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2005. decemberében engedélyezte a befektetési alapkezelési tevékenység folytatását. A társaság alaptőkéje 100 millió forint. 98 százalékban a Biggeorge's-NV, míg 2 százalékban magyar magánszemélyek tulajdonolják. Az alapkezelő, stratégiai terve szerint, a jövőben kizárólag ingatlanforgalmazó és ingatlanfejlesztő befektetési alapokat kíván létrehozni és kezelni.

Brabo Finance Kft.

Brabo Finance Kft.

A hazai pénzpiac kínálta lehetőségek egy új dimenzióját nyitja meg Ön előtt a BRABO Finance. Legyen akár Vagyonkezelésről szó, Banki szolgáltatásról, vagy Biztosításról. Mindezt teljesen másként nyújtja Önnek, mint egy rideg bankfiókban az ügyintéző teszi a 38. sorszámot húzott ügyfelének. Személyre szabottan, érthetően, az Ön igényeit maximálisan figyelembe véve.

Bridge Wealth Managnemt

Bridge Wealth Managnemt

Hazai viszonylatban egyedülálló, és nemzetközileg is ritkaságnak számító stratégiát alkalmazó befektetési lehetőség a magas hozamlehetőséget és kockázatvállalást kedvelő befektetőknek: Access - BWM Meggyőzően Kockázatos Alap Cégünk a kockázatos befektetések specialistája, és kizárólag nagy árfolyam ingadozású befektetésekkel foglalkozik. Erre nagyon jó okunk van. Az emelt kockázat egy bizonyos szintig jelentős mértékben megnöveli a kiemelkedően magas hozam esélyét, ezért a közhiedelemmel ellentétben hosszú távú befektetések esetén a kockázatot nem csökkenteni, hanem növelni érdemes. Kérjük ne minket válassz, ha nem vállalod, hogy befektetésed értéke jelentős mértékben ingadozik és akkor semmmiképpen sem, ha 1 éven belüli befektetést keresel. Minél hosszabb távon gondolkozol, az esélyek annál inkább javulnak.

Budapest Alapkezelő

Budapest Alapkezelő

Akár a teljes biztonságra kíván törekedni, akár a kockázatos, de magasabb hozamokkal járó befektetéseket keresi, a Budapest Befektetési Alapok széles palettáján biztosan megtalálja az Ön számára megfelelő befektetést. A hozamszámítókkal befektetései hozamát ellenőrizheti, míg a befektetési és megtakarítási modell segítségével az Ön megtakarítási tervét alakíthatja ki.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.

CIB Befektetési Alapkezelő Zrt.

A CIB Befektetési Alapkezelő Zrt. a CIB Csoport tagjaként 1997-ben alakult a CIB Értékpapír Rt. 100 százalékos tulajdonaként. Alapításával a CIB Csoport célja az volt, hogy a hazai és nemzetközi értékpapírpiacon befektető, rugalmas és alacsony költségű befektetési alapokkal bővítse értékpapír-befektetéseinek és szolgáltatásainak körét. A társaság 1997. júniusban hozta létre első alapját, majd ezt követően termékválasztékát folyamatosan tovább szélesítve alakította ki a CIB Alapcsaládot.

Concorde Alapkezelő Zrt.

Concorde Alapkezelő Zrt.

A Concorde Alapkezelő zrt., a Concorde Csoport tagjaként a legnagyobb független - nem banki, biztosítói hátterű - kiemelt szintű pénzügyi vagyonkezelési szolgáltatásokat nyújtó társaság Magyarországon. Privát vagyonkezelési (angol néven Private Wealth Management) szolgáltatás mellett intézményi vagyonkezelési, és befektetési tanácsadási tevékenységet végzünk, továbbá huszonöt befektetési alap kezelését végezzük. Tizennégy éves működésünk alatt az általunk kezelt vagyon nagysága százhetven milliárd forint fölé nőtt. Szolgáltatásaink ma már határon túlra nyúlnak.

Európa Alapkezelő Zrt.

Európa Alapkezelő Zrt.

Az Alapkezelő az Európa Ingatlanbefektetési Alapot egy az európai országokban található ingatlanokba fektető, jól diverzifikált portfolióval rendelkező alapként kezeli. Az Alapkezelő célja, hogy a befektetési jegyek vásárlói az inflációt és a banki kamatokat meghaladó megtérülést érjenek el. Az Alap ingatlanbefektetéseit elsősorban Budapesten és annak vonzáskörzetében, másodsorban hazai nagyvárosokban, és kisebb vidéki településeken kívánja megvalósítani. Kisebb mértékben a portfolióba kerülhetnek más európai országok megfelelő hozam és kockázati jellemzőkkel bíró befektetési célpontjai is. Az Alapkezelő döntéseinél elsődleges prioritásként kezeli az adott ingatlanok hozam és kockázati jellemzőit és a portfolió egészére gyakorolt hatásukat.

Generali Alapkezelő

Generali Alapkezelő

A Generali Alapkezelő Zrt. nagy hangsúlyt kíván fektetni, az ügyfelek egyedi kockázatviselő készségéhez, speciális igényeihez kapcsolódó portfoliók kialakítására. A biztosítási díjbevételek és a unit-linked típusú termékek vagyonkezelése mellett a Generali Alapkezelő Zrt. dinamikusan évről-évre növeli mind az intézményi ügyfeleinek számát, mind az egy ügyfélre eső vagyon nagyságát. Kiemelt üzletágként kezeljük a nyugdíjpénztári vagyonkezelést, ahol a bechmark meghaladására törekvő mandátumaink mellett, abszolút hozam elérésére irányuló megbízásokkal is rendelkezünk. Többek között a kiváló eredményeinknek köszönhetően a szegmensben kezelt vagyonunk folyamatosan nőve jelenleg megközelíti a 100 Mrd Ft-t. Ügyfeleink között több biztosító egyesület és egyéb vállalat található.

Hirdetés
K&H Alapkezelő

K&H Alapkezelő

Egyes befektetési alapjainkat más-más befektetési időtávra ajánljuk. Miért az egyik legfontosabb szempont ez a befektetési döntésünk meghozatalakor? Ha már tudjuk, várhatóan mennyi ideig tudjuk-akarjuk pénzünket befektetési alapban gyarapítani, akkor érdemes olyan alapba fektetnünk, ahol az ajánlott futamidő nem haladja ezt meg. Fontos tudnunk, hogy az alapok múltbéli teljesítménye nem jelent biztosítékot a jövőre nézve. Befektetési döntései előtt kérjük konzultáljon kollégáinkkal a K& bankfiókokban.

OTP Alapkezelő Zrt.

OTP Alapkezelő Zrt.

Az OTP Alapkezelő Zrt. a legnagyobb hazai intézményi befektető, egyben a legtőkeerősebb, kizárólagosan vagyonkezeléssel foglalkozó szervezet a magyar piacon. A társaság eredetileg befektetési alapok kezelésére jött létre. Piaci részesedésünk versenytársainkat meghaladó ütemben nőtt, amelynek köszönhetően az OTP Alapkezelő Zrt. már 1999-re piacvezetővé vált. Piacvezető pozíciónkat az elmúlt években felerősödött verseny mellett is sikerült megőrizni, köszönhetően a folyamatos termékfejlesztésnek, a változó piaci körülményekhez és ügyféligényekhez alakított bővülő termékpalettánknak.

Pioneer Investments

Pioneer Investments

Elkötelezetten valljuk: küldetésünk az, hogy fenntartható értékeket biztosítsunk mindazoknak, akik érdekeltek cégünk sikereiben: az ügyfeleknek, az alkalmazottainknak, a helyi önkormányzatoknak, a részvényeseknek. Valljuk, hogy a felelősségteljes befektetési politika és a jó vállalati gyakorlat segít kiépíteni a piacok bizalmát és végső soron kedvezőbb hozamokat biztosít befektetőink számára. Az átláthatóság növelése, a kiszámíthatóság és a nyilvánosság azok az elvek, amelynek megvalósítását mindig is szorgalmaztunk cégünknél. Ez a meggyőződés megerősíti elkötelezettségünket az ENSZ Felelős Befektetési Elvei United Nation Principles for Responsible Investment - UNPRI iránt, amelyet 2009. február-márciusban írtunk alá.

Quaestor Deviza Befektetési Alap

Quaestor Deviza Befektetési Alap

A Quaestor Deviza Befektetési Alap a Quaestor Alapcsalád nyugat-európai pénz és értékpapír-piacokat megcélzó befektetési alapja. A Quaestor Deviza Alap a vegyes típusú befektetési alapok közé tartozik, hiszen megpróbálja egyesíteni a részvénybefektetések várhatóan magasabb hozamát, a kötvénytípusú befektetések nagyobb kiszámíthatóságával. Az Alap működésének középpontjában a biztonságra való törekvés áll.

Raiffeisen Alapok

Raiffeisen Alapok

Ismerkedjen meg befektetési alapjainkkal! Árfolyamok, elemzések, jelentések. A hozamkalkulátorral kiszámolhatja megadott időszakra egy-egy alap teljesítményét, a portfólió kalkulátorral pedig számon tarthatja, követheti portfóliója értékének alakulását Befektetési jegyek vétele, eladása, forgalmazási helyek. A nemzetközi Raiffeisen csoport tapasztalatát felhasználva kínáljuk a hazai és nemzetközi tőkepiac legkiválóbb részvényeit, kötvényeit és befektetési jegyeit.

Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és befektető Zrt.

Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és befektető Zrt.

A Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. már több mint tíz éve aktív és elismert szereplője a hazai pénz- és tőkepiacnak. Társaságunk a Budapesti Értéktőzsde tagjaként teljeskörű befektetési szolgáltatási tevékenységet végez. Nagy hangsúlyt helyezünk a kiszámítható és biztos üzletpolitikára, a szakértelemre és az ügyfeleinkkel való személyes kapcsolattartásra.

Tuti menü