Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdasági portálok képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Gazdasági portálok - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Gazdasági portálok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Cégpartner Kft.

Cégpartner Kft.

Mi nem csak egy szolgáltatást kínálunk Önnek, hanem időt, melyet a vállalkozására fordíthat. Esélyt, hogy sikerre vigye elképzeléseit. Nálunk ehhez minden eszköz és szakértői segítség megtalálható. Egyrészt vállalkozások beindításával, cégalapítással foglalkozunk, másrészt egyéni vállalkozóknak illetve már működő mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak nyújtunk szolgáltatásokat.

Econet

Econet

Az econetponthu Rt. a BÉT hivatalos adatszolgáltatója. Az oldalon tájékoztató jellegű adatinformációk olvashatók a pénzügyi változásokról, az értékpapír-és árutőzsde, illetve devizapiaci helyzetről. Ezen kívül friss hírek a gazdaságból.

Fuvarbörze

Fuvarbörze

A www.fuvarborze.biz azért jött létre, hogy a mindennapi rutinfeladatokat, mint az üres kapacitáshoz szállíttató vagy az üres kocsi keresése még gyorsabban, hatékonyabban, már-már automatikusan menjen, csökkentve ezzel a keresési munkával járó költségeket, a hirdetési költségeket. Így a szállíttatni kívánó ügyfelek böngészhetik a fuvarozók szabad kapacitásait és visszautóit, a fuvarozók pedig böngészhetik a szállíttatók által feltöltött elszállításra váró rakományokat és egyéb munkaajánlatokat. Rendszerünk igen egyszerűen, ám nagyon hatékonyan és praktikusan üzemel. Jellemző rá a könnyű használhatóság és az áttekinthetőség. Nálunk a Fuvarozók ingyen és korlátlanul böngészhetnek az elszállításra váró rakományok és a meghirdetett munkaajánlatok között. Az itt regisztrált Fuvarozók bejelentkezés után szabadon jelentkezhetnek a rakományokra, munkaajánlatokra és megtehetik árajánlataikat a Szállíttatók felé.

Gazdaság Halmaz

Gazdaság Halmaz

A tanácsadók bombája: Már az elején közlik veled, hogy óriási nagy veszélyben vagy! A jövőkép világos. Aki nincs tudatában az internet rohamos térhódításának, és nem veszi át az új módszereket, az menthetetlenül lemarad.

Napi árfolyam

Napi árfolyam

Ezen a honlapon Ön napra kész információt kap a különböző valuták és devizák árfolyamairól - a forinthoz viszonyítva és keresztárfolyamok tekintetében egyaránt! Információk a különböző bankok, pénzváltók árfolyamairól, kalkulátor.

Világgazdaság Online

Világgazdaság Online

A Világgazdaság Online Hírlevél szolgáltatását igénybe véve naponta két alkalommal értesülhet a legfrissebb gazdasági, pénzpiaci, vállalati, közéleti hírekről. Kétféle témában (ingatlan és kkv) Heti Hírlevelet is kaphat, a rendkívüli eseményekről pedig azonnai értesítést küldünk.

Tuti menü