Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Profit linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Profit képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 89 db
A bankbetétről általában

A bankbetétről általában

Figyelem! Már elmúltak azok az idők, amikor csaknem egyetlen pénzintézetnél volt lehetőség pénzünk befektetésére, és ebből reméljünk egy szerény profitot. Ezért lehetősége nyílik arra, hogy az Önnek legjobban megfelelő pénzintézetet megtalálja. A reklámok és hirdetések 'nagyszerű ajánlatai' mögött mindig ott vannak az apró betűs részek, melyeket elfelejtenek elmondani.

A bankbetéttől a befektetési aranyig

A bankbetéttől a befektetési aranyig

Ahhoz, hogy valaki eredményes befektető legyen, folyamatos, friss és részletes adatokkal kell rendelkeznie. Ez ma már a legegyszerűbb részvénybefektetések kapcsán is nagyon komoly adattömeget jelent. Meg kell tehát tanulni, hogy állitson fel az ember fontossági sorrendet a hírek között, hogyan rendszerezze őket, milyen szisztéma alapján vonjon le belőlük következtetéseket.

A biztosítás fajtáiról

A biztosítás fajtáiról

Klasszikus értelemben az életbiztosítás olyan szerződés, amelyben a biztosítási esemény a biztosított halála, vagy meghatározott időpont - életkor, nyugdíjba vonulás, stb. - elérése. A gyakorlatban azonban az életbiztosítási konstrukciók sokszor nem csak életbiztosítási, hanem további beépített elemeket, jellemzően betegség-, illetve balesetbiztosítási elemeket is tartalmaznak. Tágabb, köznapi értelemben az életbiztosítás a biztosított életében bekövetkező eseményekhez, elsősorban halálhoz, vagy a szerződésben meghatározott más eseményhez - életkor elérése, házasságkötés, gyermekszülés, nyugdíjazás stb. - kapcsolódik.

Access Befektetési Alapkezelő Zrt.

Access Befektetési Alapkezelő Zrt.

Az Access Befektetési Alapkezelő magas hozamokkal honorálja ügyfelei bizalmát. Az elmúlt években az alapkezelő által menedzselt Access Pénzpiaci Befektetési Alap folyamatosan kiemelkedő teljesítményt nyújtott a hazai befektetési alapok között. Szakmailag kiválóan felkészült csapatunk az ügyfeleink befektetési portfolióját képező befektetési jegyek árfolyamértékét, a mögöttük szereplő értékpapír portfóliókat folyamatosan figyelemmel kíséri, s azt a mindenkori piaci viszonyoknak, illetve a jövőbeni kilátásoknak megfelelően alakítja. Ezáltal valamennyi ügyfelünk biztonságban tudhatja megtakarításait anélkül, hogy folyamatosan értékpapír-piaci, gazdaságpolitikai hírek, előrejelzések követésével, értékelésével kellene foglalkozniuk. Az Access által kezelt vagyon tömege révén hatékony portfolió menedzsment valósítható meg, amely által az egyéni befektetők kockázata, valamint költségei egyaránt csökkennek. A helyes eszközallokáció igen összetett, időigényes feladat. Sok éves tapasztalattal rendelkező szakértők - alapkezelők - feladata a rendelkezésre álló információ áradatból kiválasztani a jelentőseket, értékelni őket és a befektetések összetételét ezen információknak megfelelően változtatni.

Alapfogalmak a befektetésről, profitról

Alapfogalmak a befektetésről, profitról

Imádom ezt a területet! Hogyan is zajlik ma a befektetés Magyarországon? Jelentős pénzünk áll helyi instrumentumokban, úgymint ágyneműs szekrény, befőttes üveg. Nem kis összeg amortizálódik - nagy biztonság mellett - a bankszámlákon. S jó ha le van kötve legalább! A magyar lakosság 1-3 százaléka fektet be közvetlenül a tőzsdén. A biztosításokon keresztül viszont 30-40% érintett a tőzsdei befektetésekben és az így realizálható profitban!

Államtitok

Államtitok

Tízb˜l nyolc magánbefektet˜ számára a megtakarítások kamatoztatásakor fontosabb a biztonság, mint a magas profit. Európában a megkérdezettek 40 százaléka, az Egyesült Államokban közel minden második megtakarításokkal rendelkez˜ válaszadó bankbetétbe fektet. A magyarok 75 százaléka sem bankbetétben, sem egyéb befektetési eszközben nem tart pénzt. A többségnek nincs is mit: 2 százalék a legalább hétmillió forint megtakarítással rendelkez˜k aránya.

AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb.hu Régiségek Műtárgyak hirdetések! Antikweb.hu Töltsd fel az eladó régiségeid! Nemesfém. Kovácsoltvas bútor, Porcelán, Üveg, Kerámia Régi könyv, bélyeg. Numizmatika, Antik hangszer lámpa csillár. Régi bútorok. Fegyver, Szobor faragvány. Régi órák. Minden új regisztrálónak 1000Ft bónuszt írunk jóvá a számláján. Az összeg felhasználható hirdetések kiemeléséhez, vagy bannerek megjelenítéséhez.

APRIL - Családi védelem és munkanélküliség biztosítás!

APRIL - Családi védelem és munkanélküliség biztosítás!

Az APRIL, Franciaország vezető biztosítási és bróker csoportja, már több, mint 20 éve nyújt védelmet a családoknak. 31 országban van jelen, és kb. 3 millió ügyfelet biztosít világszerte. Az APRIL 2008 óta van jelen Magyarországon az APRIL CEE Development Kft.-n keresztül. Minőségi, innovatív termékkínálatával célja, hogy gyorsan köthető, egyszerű, rugalmas biztosítási megoldásokat kínáljon a felelősen gondolkodó családfenntartóknak a családot veszélyeztető legfontosabb kockázatokra. A kedvező díjfekvésű, személyre szabott biztosításaival, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatásával az APRIL hosszútávon elkötelezett, hogy megvalósítsa és fenntartsa a magyar piacon is az általa képviselt minőséget. Jelenleg a magyar piacon az APRIL CEE Development Kft. kínál egyedül önálló Munkanélküliség Biztosítási szolgáltatást. Az új, sok újdonságot és ügyfélbarát megoldást kínáló Családi Védelem kockázati életbiztosítását pedig 2009. decemberben vezette be a magyar piacra.

Arany felvásárlás

Arany felvásárlás

A Magyar Aranykereskedő Zrt. fő profilja a törtarany felvásárlás, finomítás, valamint befektetési arany értékesítés. Amit ajánlunk ügyfeleinknek: befektetési arany adás-vétel, befektetési arany diszkont áron, befektetési arany részletre, arany felvásárlás, ezüst felvásárlás, platina felvásárlás. Budapesti irodánkban az alábbi termékeket vásároljuk meg magas áron: nemesfém hulladék, törtarany, aranytömb, platina, aranyérme. Az általunk forgalmazott svájci befektetési arany good delivery minősítésű arany.

Hirdetés
Aranypiac

Aranypiac

Az Aranypiac honlapja egy kompetencia-centrum szerepét kívánja betölteni Magyarországon azok számára, akiket a befektetési arany érdekel. Célkitűzéseink közé tartozik, a befektetési arany piacának folyamatos fejlesztése is. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük az ingóságokba való tőkebefektetés legklasszikusabb formáját, kedvező feltételek mellett - akár online is! Küldetésünknek tekintjük, hogy Ön nálunk találja meg a legalacsonyabb értékesítési és a legmagasabb visszavásárlási árakat!

Arteus Capital - Befektetési arany ezüst

Arteus Capital - Befektetési arany ezüst

Az arany és ezüst felhalmozása, vagyis a fizikai nemesfémekbe való befektetés, ősidők óta a legbiztosabb módja az anyagi javak megőrzésének, szinte egyidős a civilizációval. Az Arteus Capital lehetőséget nyújt magánbefektetőknek, cégeknek, intézményeknek, alapítványoknak, hogy megtakarításaikat nemesfémbe fektessék. Vagyis mindenki számára lehetőség van arra, hogy akár egyösszegű befizetés, akár megtakarítás formájában gondoskodjon önmagáról, családjáról, munkatársairól, vagy cége, intézménye, alapítványa biztonságos jövőjéről.

Arteusarany - befektetési arany

Arteusarany - befektetési arany

Az arany és az ezüst olyan különleges befektetési instrumentum, amely nem valakivel szembeni követelést testesít meg, így értékét nem a kötelezett teljesítménye, helyzete határozza meg. Az Arteus Capital lehetőséget nyújt magánszemélyeknek, cégeknek, alapítványoknak, intézményeknek, hogy megtakarításaikat nemesfémbe fektessék. Célunk, hogy ügyfeleinknek olyan biztonságos és likvid befektetési arany, befektetési ezüst lehetőséget biztosítsunk, amely a személyes vagyonuk értékállóságát garantálja. Hívjon minket, és kérje munkatársunk segítségét aranybefektetéseinkkel kapcsolatban!

Befektetés Neked és a jövődnek

Befektetés Neked és a jövődnek

Befektetés ajánlatokat szeretnél találni, de nem tudod hogy hol keresd? A különböző befektetések között nem tudsz eligazodni? Mindenhonnan hallod a jobbnál jobb befektetés tippeket, de nem tudod hogy melyik mellett dönts? Nos, akkor a legjobb helyen jársz. Oldalunkat azért hoztuk létre hogy Neked ne kelljen ezzel a problémával foglalkoznod. Cégünk felkészült szakemberei, akik nap mint nap foglalkoznak a befektetés alakulásával kapcsolatos hírekkel, történéseivel és ismerik az aktuális információkat a témában elvégzik a munkát helyetted.

Befektetési célú arany

Befektetési célú arany

Az arany története hosszú évszázadokon át egyben a pénz története is volt, és mindez megfordítva is igaz. Valószínˆleg a neolitikum (a kokorszak kés˜bbi része) óta. Az egyiptomiak Kr. e. 3000 táján már felhasználták a pénzérmékben. Az hogy ez a szép sárga fém kapta az általános értékmér˜ kitüntetett szerepét egyáltalában nem véletlen. Az ismert kémiai tulajdonságainak, szép küllemének, könnyˆ megmunkálhatóságának és f˜leg nehéz kitermelésének, el˜állításának következménye ez.

Biggeorge's-NV Alapkezelő

Biggeorge's-NV Alapkezelő

A Biggeorge's-NV cégcsoporthoz tartozó Biggeorge's-NV Ingatlan Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2005. novemberében alakult, határozatlan időre, míg a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete 2005. decemberében engedélyezte a befektetési alapkezelési tevékenység folytatását. A társaság alaptőkéje 100 millió forint. 98 százalékban a Biggeorge's-NV, míg 2 százalékban magyar magánszemélyek tulajdonolják. Az alapkezelő, stratégiai terve szerint, a jövőben kizárólag ingatlanforgalmazó és ingatlanfejlesztő befektetési alapokat kíván létrehozni és kezelni.

Borbefektetés

Borbefektetés

Kevésbé ismert, hogy a bor alternatív befektetési formának is kiváló eszköz. Szakértők szerint egy jobb évjárat esetében viszonylag alacsony kockázat mellett évi 30-40 százalékos hozam is elérhető a befektetett tőkére vetítve. A kis mennyiségben előállított borok esetében gyakran előfordul, hogy az értéknövekedés hozama jóval meghaladja az FTSE 100 és a Dow Jones indexek hozamát, amelyek a világ legjobb cégeinek értékét mérik.

Brabo Finance Kft.

Brabo Finance Kft.

A hazai pénzpiac kínálta lehetőségek egy új dimenzióját nyitja meg Ön előtt a BRABO Finance. Legyen akár Vagyonkezelésről szó, Banki szolgáltatásról, vagy Biztosításról. Mindezt teljesen másként nyújtja Önnek, mint egy rideg bankfiókban az ügyintéző teszi a 38. sorszámot húzott ügyfelének. Személyre szabottan, érthetően, az Ön igényeit maximálisan figyelembe véve.

Tuti menü