Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Profit szerzés nemesfémekkel képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Profit szerzés nemesfémekkel - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Profit szerzés nemesfémekkel
Keresés
Találatok száma - 8 db
Arany felvásárlás

Arany felvásárlás

A Magyar Aranykereskedő Zrt. fő profilja a törtarany felvásárlás, finomítás, valamint befektetési arany értékesítés. Amit ajánlunk ügyfeleinknek: befektetési arany adás-vétel, befektetési arany diszkont áron, befektetési arany részletre, arany felvásárlás, ezüst felvásárlás, platina felvásárlás. Budapesti irodánkban az alábbi termékeket vásároljuk meg magas áron: nemesfém hulladék, törtarany, aranytömb, platina, aranyérme. Az általunk forgalmazott svájci befektetési arany good delivery minősítésű arany.

Aranypiac

Aranypiac

Az Aranypiac honlapja egy kompetencia-centrum szerepét kívánja betölteni Magyarországon azok számára, akiket a befektetési arany érdekel. Célkitűzéseink közé tartozik, a befektetési arany piacának folyamatos fejlesztése is. Ügyfeleink számára lehetővé tesszük az ingóságokba való tőkebefektetés legklasszikusabb formáját, kedvező feltételek mellett - akár online is! Küldetésünknek tekintjük, hogy Ön nálunk találja meg a legalacsonyabb értékesítési és a legmagasabb visszavásárlási árakat!

Arteus Capital - Befektetési arany ezüst

Arteus Capital - Befektetési arany ezüst

Az arany és ezüst felhalmozása, vagyis a fizikai nemesfémekbe való befektetés, ősidők óta a legbiztosabb módja az anyagi javak megőrzésének, szinte egyidős a civilizációval. Az Arteus Capital lehetőséget nyújt magánbefektetőknek, cégeknek, intézményeknek, alapítványoknak, hogy megtakarításaikat nemesfémbe fektessék. Vagyis mindenki számára lehetőség van arra, hogy akár egyösszegű befizetés, akár megtakarítás formájában gondoskodjon önmagáról, családjáról, munkatársairól, vagy cége, intézménye, alapítványa biztonságos jövőjéről.

Befektetési célú arany

Befektetési célú arany

Az arany története hosszú évszázadokon át egyben a pénz története is volt, és mindez megfordítva is igaz. Valószínˆleg a neolitikum (a kokorszak kés˜bbi része) óta. Az egyiptomiak Kr. e. 3000 táján már felhasználták a pénzérmékben. Az hogy ez a szép sárga fém kapta az általános értékmér˜ kitüntetett szerepét egyáltalában nem véletlen. Az ismert kémiai tulajdonságainak, szép küllemének, könnyˆ megmunkálhatóságának és f˜leg nehéz kitermelésének, el˜állításának következménye ez.

Conclude

Conclude

A Conclude Befektetési Kft. tagjai a határidős áru, deviza-és tőkepiacok világában tettek szert évtizedes tapasztalatokra. 2009. tavaszán határoztuk el, hogy a nemzetközi aranypiacon szerzett tudásunkat a fizikai arany magyarországi forgalmazásában kamatoztatjuk. A befektetési arany tömbök, rudak és érmék piaca folyamatos fejlődés, bővülés előtt áll Magyarországon. Mi elsősorban a piac nagykereskedelmi szegmensét célozzuk meg, magán és intézményi befektetők, valamint nemesfém kereskedők számára, akik saját maguk vagy ügyfeleik részére kívánnak nemesfémbe fektetni. A kisbefektetők és ajándék vásárlók részére webáruházunkon keresztül kínálunk kedvező árú adás-vételi lehetőséget.

Pénz-Zseni.hu - nemesfém befektetés

Pénz-Zseni.hu - nemesfém befektetés

Soha nem lehet elég korán azon gondolkozni, miként lehetne átcsoportosítani a tőkét a magánéletbe! Nekem van egy ajánlatom, mely legális, hasznos és még időben ad lehetőséget adójának csökkentésére, és bevételeinek átcsoportosítására a következő évekre. Helyezze Ön is biztonságba vagyonát, megtakarításait értékálló, biztonságos, likvid eszközbe, az aranyba vagy ezüstbe. Hívjon most, és megmutatom, hogyan spórolhat családjának a céges bevételekből!

Solargold

Solargold

SolarGold Kft. a Solar Capital Markets Zrt. 100 százalékos tulajdonában lévő, befektetési aranytömbök kereskedelmére szakosodott vállalkozás. A SolarGold Kft. a német székhelyű Heraeus s.a. nemesfémgyártó által előállított aranytömböket forgalmazza. Ennek köszönhetően befektetőink számára teljes mértékben és biztonsággal garantált az általuk vásárolt tömb eredete és annak minősége, hiszen az Heraeus azon kevés nemesfémgyártó közé tartozik, melynek termékeit a Londoni Aranyrúd - piaci Szövetség London Bullion Market Association - LBMA ún. Good Delivery státusszal tartja nyilván. Magyar gyártó - jelen pillanatban - sajnos nem rendelkezik ezzel az auditációval.

Törtarany érték kalkulátor

Törtarany érték kalkulátor

Törtarany érték kalkulátor. Kizárólag egész grammokkal számolhat! Az ékszer törtarany értékét kapja eredményül a mai tőzsdei árfolyamon. Sem a számítás, sem annak eredménye nem minősül vételi ajánlatnak. Törtarany, ékszer, drágakő vétel, csere az üzletben. A vételi ár függ a kereslet, kínálat napi ingadozásától, valamint az aranytartalomtól (karát)!

Tuti menü