Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Profitálj műtárgyakból! képes leírás - Profit.tlap.hu
részletek »

Profitálj műtárgyakból! - Profit.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: profit.tlap.hu » Profitálj műtárgyakból!
Keresés
Találatok száma - 5 db
AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb Ingyenes régiség hirdetések.

AntikWeb.hu Régiségek Műtárgyak hirdetések! Antikweb.hu Töltsd fel az eladó régiségeid! Nemesfém. Kovácsoltvas bútor, Porcelán, Üveg, Kerámia Régi könyv, bélyeg. Numizmatika, Antik hangszer lámpa csillár. Régi bútorok. Fegyver, Szobor faragvány. Régi órák. Minden új regisztrálónak 1000Ft bónuszt írunk jóvá a számláján. Az összeg felhasználható hirdetések kiemeléséhez, vagy bannerek megjelenítéséhez.

Értékes könyvek kereskedelme

Értékes könyvek kereskedelme

Az Antik-Vár - mint Régi Könyvek e-boltja már több éve foglalkozik antik, értékes könyvek vételével, eladásával! Ha ilyen könyved van, vagy ebbe szeretnél befektetni, akkor mindenképpen érdemes ellátogatni erre a honlapra! Keresd meg itt a rég áhított darabot, és vedd meg befektetésként! Esetleg add itt el, ha már nem kell, vagy ha szükséged ven egy bizonyos példányra, de nem találod, az Antik-Vár biztosan előkeríti neked!

Festményt, vagy grafikát vegyünk?

Festményt, vagy grafikát vegyünk?

Ma már Magyarországon is egyre inkább beépül a köztudatba, hogy a műtárgy, elsősorban a festmény és a grafika stabil, kockázatoktól viszonylag mentes befektetési forma lehet. Tél múltával, feledve a hosszú esték unalmát, tisztes tavaszi zsongás vette kezdetét, izgalmas kiállítások és színes aukciók sora tereli a befektetők, a műgyűjtők és az érdeklődők figyelmét a hazai kínálatra.

Nummulitis

Nummulitis

Tekintse meg rendszeresen frissülő numizmatikai kínálatunkat. Oldalainkon antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzek (a Római Köztársaságtól napjainkig), emlékérmek, plakettek, szükségpénzek, pénz- és banktörténettel kapcsolatos emlékek valamint szakirodalom várja vásárlóinkat. Kínálunk még ezeken kívül érem- és bankjegytároláshoz kiváló minőségű berakókat és egyéb gyűjtési kellékeket. Reméljük, talál gyűjteményébe illő darabokat. Megvételre keresünk antik, magyar és magyar vonatkozású fém- és papírpénzeket, emlékérmeket, plaketteket, szükségpénzeket, illetve bármely egyéb, a numizmatika tágabb körébe tartozó tárgyat és szakirodalmat. Egyes darabokat és gyűjteményeket készpénzért vásárolunk.

Sok pénz kell a bombaüzlethez?

Sok pénz kell a bombaüzlethez?

Az igazán vagyonos befektetők világszerte igyekeznek minél több eszközosztályba szétteríteni portfoliójukat, a részvények és kötvények mellett így egyre inkább érdeklődnek az ezen befektetésekkel kevésbé korreláló alternatívák iránt. A korábban bemutatott területek (bor, gyémánt, arany) mellett ebbe a kategóriába tartozik a műkincspiac is. Ebben a szegmensben a befektetés mindenképpen szakértelmet igényel, az igazán vagyonos kincsvadászokat azonban készséggel segítik a bankok. Lássuk, mit érdemes tudni erről az extrém befektetési területről!

Tuti menü